beauty & lifestyle

11. 04. 2016.

Maybelline - Make it happen!
Prošlo je dugih osam godina od kada sam fascinirana šetala Petom avenijom u Njujorku, gradu koji nikada ne spava i u kome se svako oseća kao zvezda. Maybelline je uspeo da tu atmosferu prenese u naš grad i da se svi koji smo bili na predstavljanju novog slogana i noviteta ovog brenda osetimo, makar na sekund, kao da lebdimo među njujorškim neboderima. :) 

"Make it happen"! Ove tri reči oslikavaju ono najvažnije šta moderna žena treba da ima u sebi - samouverenost, snagu da ostvari zacrtane ciljeve, nadu da je sve moguće i ostvarivo, kao i želju da prati svoje snove. Maybelline je upravo ovu poruku odabrao za svoj slogan. U atmosferi, koja nas je na kratko teleportovala na Menhetn, moj dragi Aleksandar Đikić, zvanični šminker brenda Maybelline New York predstavio je i novitete ove kompanije - maskaru The Falsies - Push Up Drama, ajlajner Master Precise Curvy i mat tečni ruž za usne - Vivid Matte Liquid. 

Atmosferu njujorških modnih pista i svetala grada u kome vlada insomnija probajte da osetite i doživite kroz fotografije i snimak sa promocije:


Da li ste već probale neki od Maybelline noviteta? Za čitateljke i blogerke iz Hrvatske znam da već jesu :)

*foto.PR
*video: Kliping/Studio B - StillKiss,
Mrs Foxy

Podeli:

Broj komentara: 8

 1. Prelepo vam je bilo ali najlepse ste Lolica i ti, ali ipak falim vam ja na toj slici <3

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Nedostaješ nam, ali ispunile smo sve što smo se dogovorile hehe. :)

   Izbriši
 2. Super zvuče noviteti, hoće li biti recenzije? ;)

  OdgovoriIzbriši

© Mrs Foxy | All rights reserved.