beauty & lifestyle

23.11.13.

Emir Bekrić i REXONA zajedno do Rija!
Kompanija Unilever, jedan od najvećih svetskih proizvođača robe široke potrošnje, potpisala je trogodišnji ugovor sa našim atletskim reprezentativcem Emirom Bekrićem, prvakom  Evrope na 400m sa preponama (do 23 godine) i trećim na svetu u seniorskoj kategoriji.
“Svrha ovog ugovora je da sa našim brendom Rexona podržimo Emira i obezbedimo mesečna sredstva za njegov program priprema tokom naredne tri godine. Osnovni moto našeg brenda Rexona je BUDITE AKTIVNI. To znači da treba da se takmičimo sami sa sobom i da bez obzira čime se bavimo, budemo još aktivniji, uporniji i da uvek idemo i preko svojih mogućnosti, do izvanrednih rezultata. Zato budite aktivni, jer je tu Rexona koja vas štiti i koja Vas neće izneveriti. Sve ovo smo prepoznali u Emiru. Veliki rad, borbenost, upornost, to su osobine koje su ga dovele na poziciju prvog u Evropi i trećeg atletičara na svetu u disciplini na 400 m s preponama, što je izvanredan uspeh. Želimo da u najboljoj formi stigne do Rija. Verujemo da je atletika prava kraljica sportova i da naš brend Rexona sa Emirom, kao svojim ambasadorom, može dovesti do povećanja popularnosti ovog sporta u Srbiji.”- izjavio je generalni direktor Unilevera za Srbiju, Ljubomir Milošević.
“Drago mi je da je Unilever prepoznao u meni ambasadora za brend Rexona i veoma sam srećan što će me podržati u mojim naporima da stignem do Rija u najboljoj formi. Omogućili su mi da se potpuno koncentrišem na treninge i da postižem još bolje rezultate. Zahvaljujem se na podršci i radujem se saradnji. Sa Rexonom je sve lakše i Rio još bliži.” - rekao je Emir Bekrić prilikom potpisivanja ugovora.
Podsetimo se veličanstvnog uspeha našeg Emira Bekrića, ove godine na Svetskom prvenstvu u Moskvi:
Rexona je broj 1 dezodorans u svetu. Sa svojom novom Motionsense™ tehologijom, koja reaguje direktno na kretanje i omogućava da što se više krećete, budete i više zaštićeni, čak do 48 sati. Postoje tri oblika Rexona dezodoransa (sprej, rolon i stik) tako da svako može da izabere ono što mu odgovara. Rexona na jedinstven način uliva samopouzdanje i sigurnost.
A od mene kao beauty bloggera, očekujte recenzije Rexona dezodoransa uskoro! A Emiru Bekriću želimo puno uspeha u predolimpijskim takmičenjima, a naročito na Olimpijadi u Rio de Žaneiru 2016!!!Zahvaljujem se PR agenciji kompanije Unilever na pozivu i prilici da izveštavam sa ovog lepog događaja.
Kiss,
Mrs Fox

Podeli:

10 коментара

 1. Rexona su jedni od retkih roll on varijanti koje su mi odgovarale.

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Rexona dezodoransi su zaista dobri, pored Nivea dezodoransa njih sam najviše koristila. Samo, ja sam se navikla na sprejeve, tako da mi je ovo sada idelna prilika da probam nešto drugo. Nikad se ne zna, možda me prijatno iznenadi baš roll on :)

   Избриши
 2. Koristim rexonu i super je sto su podrzali Emira :)))))

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Sjajno je videti primere društvene odgovornosti kod stranih kompanija koje posluju kod nas, možda bi mogle i domaće kompanije da se ugledaju na njih :)

   Избриши
 3. Lijepa kampanja. Moj muž koristi Rexonu, a ja nažalost imam alergiju kože na njihove dezodoranse. I imala sam veliki problem sa kožom paziha, čak mi je bilo zabranjeno 6 mjeseci korištenje ijednog dezodoransa i antiperspiranta. Inače imaju divne mirise, ali eto....

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Nadam se da je sad sve ok sa alergijom. Na žalost nikada ne možemo znati unapred na šta smo alergični i na šta možemo postati alergični. Važno je samo da je sad sve ok :)

   Избриши
 4. Ljeti se u potpunosti mogu pouzdati u Rexonu, a jako, jako volim dezodorans i stik shower fresh, miriše tako svježe, a još odlično štiti od znojenja. Pa šta mi više treba :)

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Baš mi je drago da si zadovoljna. Čim isprobam ove dezodoranse napisaću svoje utiske :)

   Избриши
 5. Ova prva Rexona s aloe verom je jedini dezić kojeg moj dragi želi koristiti, iako je ženski, jedino mu ona kontrolira znoj.

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Ako kontroliše znojenje muškarca, to znači da je dezodorans pouzdan. Uvek glasam za "zdrave dezodoranse", ali svi znamo da postoje prilike kada nam je neophodna pouzdana zaštita (zvučim kao Tv reklama, ali tako je :D).
   Moj dragi i ja imamo i muški i ženski set, tako da će to biti jedna sveobuhvatna udružena recenzija :)

   Избриши

© Mrs Foxy | All rights reserved.