beauty & lifestyle

18.4.16.

Sienna Miller ❤ Lindex!
Lindex, jedan od mojih omiljenih modnih brendova zbog sjanog odnosa cena/kvalitet/privlačnost, nedavno je u Hotelu Jump Inn predstavio novu kolekciju Sienna Miller Hearts Lindex. Ova britanska glumica i ikona stila zaštitno je lice kolekcije inspirisane glamurom sedamdesetih godina prošlog veka, koja će, verujem, biti više nego privlačna svim ljubiteljkama boho chic stila, zvoncara, lepršavih bluza i maksi haljina. 

Iako je nastao devedesetih godina XX veka, boho chic vuče veliki uticaj hipi stila iz šezdesetih i sedamdesetih, ali i iz stila popularnog krajem XIX veka. I samo ime dočarava njegovu suštinu - "boho" dolazi od bohemian (ova reč u originalu znači "iz Bohemije, Češke", mi bismo to opisali kao boemski, ali Francuzima bohemian naravno ima sasvim drugo značenje - romski). Chic naravno znači glamurozno, elegantno, sa klasom. 

Sienna Miller je boho chic tokom poslednje decenije ponovo vratila u fokus ljubitelja mode, a kako izgledaju predlozi tandema Lindex&Sienna možete pogledati na nardnih par fotografija:


Na prezentaciji kolekcije, za šminku je već tradicionalno bio zadužen Aleksandar Đikić, za organizaciju sjajne devojke iz Chapter4 tima, a u ulozi modela sjajne su bile Leontina i Tijana Dapčević. Delić atomosfere sa promocije prenosim vam kroz foto-album. :) 

U periodu od 13. do 20. aprila sve dame koje posete Lindex radnje i fotografišu se u nekom od modela iz Sienna Miler Hearts Lindex kolekcije imaju priliku da osvoje nagradu. Potrebno je da svoje fotografije u duhu sedamdesetih podele na svojim (otvorenim) instagram nalozima uz haštag #SienaHeartsLindex i tag stranice @LindexSrbija. Nagrađena će biti fotografija koja u 20. aprila u podne bude imala najviše lajkova. 


I - da li vam se sviđa Sienna Miller Hearts Lindex kolekcija? :)Kiss,
Mrs Foxy

Podeli:

12 коментара

© Mrs Foxy | All rights reserved.