beauty & lifestyle

22.10.16.

Lindex podška borbi protiv raka dojke
Do pre nekoliko godina u Srbiji je bilo nezamislivo (ili je barem bilo veoma retko) da kompanije deo svog profita usmere u društveno-odgovorne projekte. Zbog toga mi je neizmerno drago što su brend Lindex i medicinska ustanova u kojoj sam i sama radila jedno vreme, Institut za onkologiju i radiologiju Srbije, i ove godine organizovali akciju o kojoj više možete pročitati u nastavku teksta.


U periodu od 19. oktobra do 01. novembra, 10 posto prihoda od prodaje kompletnog asortimana sa odeljenja žena i veša brenda Lindex, biće donirano Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije.

Na događaju posvećenom predstavljanju saradnje kompanije Triple Jump, franšiznog partnera brenda Lindex, i Instituta za onkologiju i radiologiju Srbije, zvanicama se obratio i načelnik hirurgije Instituta, dr Srđan Nikolić, koji je istakao važnost podrške u poboljšanju uslova lečenja u ovoj ustanovi.


Legendarni radio voditelji Gorica i Dragan

Zoe Kidah (Zemlja gruva)

Lindex je tom prilikom predstavio i svoju novu kolekciju pod nazivom „Pink“, simbolično ukazujući na značaj borbe protiv raka dojke. Zaštitna lica kolekcije, plus-size modeli Ešli Grejem i Kendis Hafin, kao i top modeli Alek Vek, Toni Garn i Kora Emanuel, odabrane su sa ciljem da pokažu kako stil, izražen kroz odevne komade, može da osnaži ženu i podrži njenu različitost.
Dakle, ako vas put dovede pred Lindex prodavnicu, znajte da svojom kupovinom do 1. novembra učestvujete u akciji čiji će rezultati biti usmereni na pravo mesto.

Izvor fotografija: PRKiss,
Mrs Foxy

Podeli:

2 коментара

© Mrs Foxy | All rights reserved.