beauty & lifestyle

5.4.21.

Kameno doba


 

Nekada davno, davno, postojalo je vreme kada su se "blogovi pisali". Neke tamo blogerke su pametovale o kozmetici, životnom stilu... Jedna od najvećih "pametnica", bila sam ja. Da, da, dobro ste pročitali - ja! Glavom i "bradom", ali "bradu" su mi rekli da obrijem :D


Od blogova danas ništa, blogerke su većinski već gotove za penziju. Na presto je stupio novi trend - instangram, a sa instangramom došla je i nova titula - influenserke, pardon, instagramuše. 

Ne, ne, neću da se foliram, u moje vreme se blogovalo. Po starosti nisam još za penziju, pa rekoh daj da naškrabam ovde koju reč, nisam odavno. Pa smak sveta je ljudi, misteriozni virus vlada, ako ste očekivali da ja neću da "vaskrsenem", oprosti mi Bože, prevarili ste se. Evo me, trčim, da se ne izrazim inkorektno sa "z***** me" za pravopis, gramatičke greške, ružne fotke... Jel može da se čita? Može. Pa ko voli, izvolte.

Kada se zaista setim kako je to ljudi bilo, nekoliko sati fotkanja, barem 50 fotografija, onda ti posle par godina pukne film pa okineš samo tri. Samo što tu nije bio kraj, iste je trebalo doterati, da budu kao "upisane". I ne do ti blagi Bog da recenziraš ruževe, ukakićeš se kao malo dete od fotki i teksta. A dnevno svetlo? Šišmiši poput mene su morali da "izadju" na Sunce. 

Ok, onda ide tekst, ma to je lako onako izleti kao iz rukava. Meni uglavno, osim kada imam blokadu, a imam je naravno uvek kada ne treba, kao mecu na moru. Pa ispravljanje pravopisa, objavljivanje na društvenim mrežama uz propratni tekst... Lako, sve je gotovo dok pucneš prstima. 


Malo sutra!

Radilo se tu, uglavnom za džabe, više za svoju dušu. AAA, pa zaboravila sam komentare, nekada ih je bilo mnogo više, a onda su se raštrkali malo na blogu, malo na društvenim mrežama, pa trči koji uhvatiš. Drugačije, nisi korektan u očima nekih. A kada ti još pronadju dlaku u jajetu....

Idem da prostrem šareni veš, odmah se vraćam.

I tako odoh ja da prostrem veš 20. februara i zađoh u april bez teksta. Ne, nisam sve vreme prostirala veš...


Suma sumarum, ko je trebalo shvati je šta je pisac hteo da kaže shvatio je, ko nije pa jbg. Jer, ipak se okreće 😜😇💓


*izvor fotografije: internet


💋Mrs Foxy💋Podeli:

Нема коментара

Постави коментар

© Mrs Foxy | All rights reserved.